030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkwijze

Werkwijze

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de techniek? InterStep kan jou helpen bij het vinden van een leuke en uitdagende baan. Wij hebben contacten bij veel verschillende technische bedrijven en hebben hierdoor een uitgebreid en divers aanbod van technische functies.

technisch personeel vinden1.

CV uploaden

Het vinden van een geschikte baan begint bij het uploaden van je cv. Vervolgens nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.
Nu je CV uploaden

technisch personeel vinden2.

Wat is jouw droombaan?

Tijdens ons kennismakingsgesprek wordt niet alleen gekeken naar jouw cv, maar vooral naar jouw ambities en  persoonlijkheid. Op deze manier kunnen we op zoek naar een baan die goed bij je past.

technisch personeel vinden 3.

Op zoek naar een functie

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek helpen wij je met het vinden van een interessante functie en organisatie die bij jou past. Daarnaast bereiden we je optimaal voor op het sollicitatiegesprek bij een of meerdere geselecteerde organisaties.

technisch personeel vinden4.

Op sollicitatiegesprek

Heb je een prettig gesprek gehad? Zie jij jezelf voor deze organisatie werken en is de organisatie net zo positief over jou? Wij begeleiden en adviseren je verder om het proces succesvol af te ronden.

technisch personeel vinden5.

Aan de slag

InterStep beslist samen met jou en de organisatie of je op termijn bij de organisatie in dienst gaat of bij InterStep blijft. Hierover worden transparante en duidelijke afspraken gemaakt. Ook als je eenmaal aan de slag bent staan we voor je klaar en kan je altijd terecht voor vragen over  jouw loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling.
Nu je CV uploaden

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign