030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Eindhoven

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Eindhoven

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Functie

Voor ons team in Eindhoven zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Binnen deze functie is geen dag hetzelfde, je hebt te maken met verschillende klanten en projecten. Je maakt deel uit van een projectteam en bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen en onderhouden van de informatie- en materiaalvoorziening ten behoeve van een optimaal verloop van de werkzaamheden binnen jouw project. Dit houdt in dat je bezig bent met plannen, het geven van advies, het maken van calculaties en eventueel het oppakken van engineeringswerkzaamheden. Daarnaast stel je offertes op, draag je zorg voor de inkoop en uitbesteding en maak je technische omschrijven voor de te gebruiken materialen. Ook ben je vraagbaak bij technische en organisatorische problemen, onderhoud regelmatig contact met andere afdelingen en stuurt jouw team van monteurs aan. Je verzorgt detailleerde werkplanningen en houdt de projectdocumentatie bij. Indien nodig geef je wijzigingen aan projectmanagement door wat betreft meer- en minderwerk. Als rechterhand van de projectleider gebruik je al je kennis en creativiteit om tot de beste oplossing te komen. Jij zorgt ervoor dat de uitvoering zonder problemen het werk kan uitvoeren en dat de voortgang wordt teruggekoppeld naar de projectleiding.

Functie eisen

• Opleiding: MTS/HTS werktuigbouwkunde of MIT/HIT

• Een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider in de utiliteitsbouw

• Ervaring met diverse inkoopprogramma’s, tekenprogramma’s en het MS Officepakket

• In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA certificaat

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met René Westen via 06-10624064 of r.westen@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign