030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkwijze

Werkwijze

Bent u op zoek naar technisch personeel voor een vast of tijdelijk dienstverband binnen uw organisatie? InterStep neemt het vinden van de juiste kandidaat voor u uit handen.

Waar bent u naar op zoek?

technisch personeel vinden

U bent op zoek naar (tijdelijk) technisch personeel en wilt hierbij gebruik maken van het specialisme van InterStep. We gaan graag met u het gesprek aan om in kaart te brengen wat u precies zoekt.

Aanvraag indienen

Werving & Selectie

technisch personeel vinden

Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Tijdens ons selectieproces wordt niet alleen gekeken naar het cv van de kandidaten, maar vooral naar persoonlijkheid en gedrag.

Kandidaten voorstellen

technisch personeel vinden

Nadat wij verschillende kandidaten gesproken hebben sturen wij u de profielen van geschikte kandidaten. Hierbij worden de cv’s van de kandidaten aangevuld met onze bevindingen. Indien u geïnteresseerd bent komt de kandidaat op gesprek.

Sollicitatiegesprek

technisch personeel vinden

Wij zorgen dat onze kandidaat goed voorbereid op het sollicitatiegesprek komt. Tijdens het sollicitatiegesprek kunt u zelf beoordelen of de kandidaat geschikt is en binnen uw organisatie past.

Aan de slag

technisch personeel vinden

Als u op basis van het sollicitatiegesprek enthousiast bent over de kandidaat kan hij bij u aan de slag. Wij bieden verschillende vormen van bemiddeling aan. Neem contact op met een van onze accountmanagers om de voorwaarden te bespreken.

Aanvraag indienen

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign