030 - 2518995 info@interstep.nl
Partnerships

Partnerships

Antea Group

InterStep is sinds 2006 onderdeel van Anteagroep N.V, leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het terrein van infrastructuur, milieu, water, veiligheid, sport & leisure en stedelijke en gebiedsontwikkeling.

NEXES Services

NEXES Services

InterStep heeft een nauw samenwerkingsverband met NEXES Services. NEXES richt zich vooral op technische kandidaten op MTS (+) niveau. Ze zijn actief in de vakgebieden buildingmaintenance, safety & security, industriële automatisering, infratechniek, rollend materieel en marine & offshore.

Bezoek de website van NEXES.

Greenblue

GreenBlue

GreenBlue is het eerste duurzame (technische) studenten uitzendbureau van Nederland, gevestigd in Delft en partner van de TU Delft. GreenBlue levert slimme, flexibele en hoogopgeleide studenten voor lastminute jobs, een vaste pool of een losse opdracht. Studenten hebben de toekomst en leveren een constructieve bijdrage aan elk bedrijf.

Bezoek de website van GreenBlue.

Flexibel en breed inzetbaar door samenwerkingsverbanden

Door onze samenwerking met NEXES Services en GreenBlue kan InterStep een breed kader aan technische specialisten voor uw bedrijf inzetten. Benieuwd wat InterStep, NEXES of GreenBlue voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onze contactpagina of bel ons op 030 – 251 8995

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign