030 - 2518995 info@interstep.nl
Werken bij InterStep

Werken bij InterStep

Wat doen wij?

InterStep is een projectbureau voor technische mensen. Al sinds 2001 is InterStep de specialist in het verbinden van technisch personeel met interessante uitdagingen in de techniek. InterStep beoogt een brede doelgroep aan te spreken met vakkrachten die zijn opgeleid op MTS-, HTS- of TU-niveau. We werken zowel met starters als met ervaren specialisten.

Onze organisatie richt zich op opdrachtgevers in de industrie, installatie en ingenieurs- en adviesbureaus. We gaan graag persoonlijk en transparant te werk, om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers.

Onze organisatie

InterStep is een samenwerkende bedrijvengroep die deel uitmaakt van de Antea Group. InterStep heeft twee vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, het ander kantoor nabij Strijp S in Eindhoven. InterStep telt drie divisies. Een divisie bemiddelt MTS-kandidaten met een achtergrond in de elektrotechniek, installatietechniek en/of werktuigbouwkunde. Onze andere divisie focust zich op het bemiddelen van HTS- of TU-kandidaten binnen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Industriële Automatisering. Ons studentenuitzendbureau GreenBlue is een extra divisie binnen InterStep en gevestigd middenin de studentenstad Delft. GreenBlue biedt met name inhoudelijke bijbanen aan hoogopgeleiden technische studenten en starters.’

Onze accountmanagers zijn werkzaam binnen één van deze divisies. Daarnaast hebben we een afdeling administratie en een staf waar marketing & communicatie en facilitaire zaken onder vallen.

Onze diensten

InterStep heeft een groot netwerk van technisch personeel. Onze kandidaten kunnen projectmatig worden ingezet in zeer uiteenlopende organisaties.

Branches

Onze dienstverlening heeft betrekking op de volgende drie branches:


Industrie

Ingenieurs- & adviesbureaus

Installatietechniek
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign