Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI.”

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Jeffrey

Jeffrey Crawfurd – Werkvoorbereider bij InterStep

Opdrachtgevers header

De verbouwing van een totale verdieping in het kantoorpand van TUI gaf bij de oplevering veel voldoening. Er zat een diversiteit aan technische onderdelen in dit project en dat maakte het voor mij interessant. Denk aan verschillende soorten technieken waarbij er snel geschakeld moest worden tussen verschillende partijen. Doordat de verbouwing in slechts 3 maanden gereed moest zijn, een strakke deadline, gaf de oplevering extra voldoening toen we dat met het team voor mekaar kregen.

InterStep bood me met dit kortdurende project de kans om echt verschil te maken voor de opdrachtgever. Ik werk in de elektrotechniek, en in dit project bij TUI heb ik gewerkt met SAP. Mijn kennis van SAP is groot en in combi met mijn vakinhoudelijke kennis van de techniek kon ik daardoor echt verschil maken voor de opdrachtgever.

In dit project bij TUI heb ik geleerd dat je alles goed moet opslaan en afspraken concreet moet maken. Hierdoor zijn er geen onnodige discussies en kun je samen snel verder om de deadline te halen. Het heeft me ook geleerd om dingen uit te besteden aan anderen. Omdat je op de bouw loopt heb je zelf geen tijd om alles op te pakken. Ook heb ik geleerd waar je tijdens de calculatie op moeten letten zoals het uitsluiten van bepaalde zaken.

Werkvoorbereider header

Mijn ervaring bij InterStep

Het eerste contact dat ik met InterStep had voelde gelijk goed. Tijdens de eerste kennismaking lieten ze direct merken dat ze voor mij aan de slag gaan. Binnen 1 week had ik al een gesprek met een potentiële opdrachtgever en nog geen 3 dagen later kreeg ik een belletje van InterStep dat ik een nieuwe opdracht had! Daarnaast is het prettig dat ik vanuit InterStep een eigen Fieldmanager toegewezen krijg, waar ik met al mijn vragen op elk moment terecht kan. Er wordt regelmatig gevraagd hoe het gaat, zowel zakelijk als privé.

Tijdens de Corona-lockdown kregen we zo nu en dan een presentje thuis gestuurd om de waardering te uiten. En tot slot; als je jezelf wilt ontwikkelen en een cursus en/of opleiding wilt volgen dan kijkt InterStep samen met jou wat daarvoor nodig is en wordt het geregeld.

Kortom, InterStep is een fijne werkgever om voor te mogen werken!

Vacatures voor jou