Werken bij
Inerstep

Uitdagende projecten voor Engineers, Werktuigbouwkundigen, Calculators, Technici en Monteurs. In elektrotechniek of in installatietechniek; we hebben het bij InterStep allemaal. Check onze vacatures of lees verder wat we je te bieden hebben.

Techniek van morgen, Door mensen vandaag

Bij InterStep werk je aan impactvolle opdrachten bij uiteenlopende interessante opdrachtgevers. Een duurzaam project, hoogwaardig onderhoud of het gebruik van innovatieve technieken; alles is mogelijk. In een omgeving met gedreven, eerlijke en behulpzame vakspecialisten als collega, kun jij je continu ontwikkelen.

Thomas

Thomas

Service coördinator

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van de ontwikkelingen, heb ik de kans gekregen om bij de opdrachtgever door te groeien en mijzelf verder te ontplooien.

Ontdek alles over de functies bij InterStep

Ontwikkeling & Coaching

“Stilstaan is achteruitgaan”, dat geldt ook voor je ontwikkeling. In een markt waar voortdurend nieuwe technieken en methodes ontstaan, moet je bijblijven. En ook je persoonlijke ontwikkeling geeft je nieuwe energie en inzichten, waar je beter van wordt. Daarom geven we veel aandacht aan jouw professionele en persoonlijke groei. En ook wij staan open om te blijven leren. Daarom horen we graag jouw ideeën, feedback en oplossingen. Want zo blijven we onszelf innoveren en bieden we de beste waarde voor onze opdrachtgevers.

Onze collega’s volgen regelmatig trainingen en opleidingen om hun vakkennis up to date te houden. Zo behalen ze diverse certificaten, waarmee ze de veiligheid, het milieu en de kwaliteit kunnen waarborgen voor alle projecten waar zij aan werken. Denk bijvoorbeeld aan VCA, NEN3140, NEN1010, kabel berekenen NEN1010. Of een cursus voor het keuren van elektrische installaties.

InterStep balie

Ook is er aandacht voor training en opleiding om je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld interne of externe individuele coaching, het verzorgen van leertrajecten en specifieke ondersteuning en training. Bijvoorbeeld op het vlak van adviesvaardigheden, effectief communiceren en beïnvloeden, projectsturing, situationeel leidinggeven.

En hoe mooi is het om tijdens een training ook weer eens je collega-InterSteppers tegen het lijf te lopen? Kun je meteen wat ervaringen uitwisselen. En natuurlijk zijn er ook voldoende individuele trainingen. Wat je wensen ook zijn; laat het je Fieldmanager weten. Dan kunnen wij samen de mogelijkheden bekijken.

Werkgeluk

Jouw werkgeluk staat hoog op de agenda. Je besteedt veel tijd aan je werk en daarin is plezier en voldoening belangrijk. Wij geloven dat je dan het beste uit jezelf haalt.

Werk doen wat bij jou past en dagelijks bezig zijn met iets wat je leuk vindt; dat is voor jou én onze opdrachtgevers fijn. Een betrokken en gemotiveerde technisch vakspecialist die het werk met plezier doet. Zo geven we bij InterStep invulling aan werkgeluk. Dit betekent dat we je regelmatig vragen hoe het met je gaat. En dat onze deur altijd voor je openstaat. We horen graag wat je wensen en behoeftes zijn, zodat we kunnen kijken hoe we je daarin tegemoet kunnen komen. Zodat je met voldoening werkt. Zo gaan we samen voor techniek van de toekomst.

Abdessamad

Abdessamad

Duurzaamheidsregisseur

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg. Je zag letterlijk de theorie terugkomen in de praktijk, evenals de conceptoplossing die ik voor ogen had”

Onze InterStep

Maximale waarde toevoegen, dat is ons doel. Voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Vanuit die visie optimaliseren we onze processen en dienstverlening continu.
De maximale waarde zit in het samenbrengen van expertise en werkgeluk van onze technische professionals bij onze opdrachtgevers. Daarmee geven we bij de uitvoering van uitdagende projecten invulling aan ambitie en klantbeleving. InterStep is 20 jaar geleden opgericht. We draaien dus al even mee in de wereld van techniek. Dat ervaar je ook in het contact met ons. Want bij ons spreek je met bevlogen medewerkers en vakspecialisten. Zowel vanuit technisch inhoudelijk vlak als vanuit kennis van de arbeidsmarkt.

Vanuit het werkgeluk van onze professionals de best mogelijke klanttevredenheid bieden.
Nee hoor, wees gerust; dé InterStepper bestaat niet. We zijn een mooie diverse club van alle leeftijden, achtergronden, voorkeuren en vakspecialismen. Wat we wel gemeen hebben, is de liefde voor ons vak en de nodige behoefte aan gezelligheid. En we vinden het belangrijk om onszelf te zijn. Dat we onze mening kunnen geven. Ook dat wordt gewaardeerd binnen InterStep. Welke toevoeging breng jij?

Nieuwste vacatures