030 - 2518995 info@interstep.nl
Technisch Planner – Oss

Technisch Planner – Oss

Introductie

Deze marktleider is wereldwijd geïntegreerd in technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij deze marktleider vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Organisatie

Je gaat werken met zes mede Technisch Planners.

Functie

Als Technisch Planner werk je op de farmaceutische (productie-) omgeving te Oss.

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief calculeren en voorbereiden van gepland onderhoudswerk en/of uitbreidingen van de E-installatie. Bij het voorbereiden van het werk zorg je voor een maximale productiviteit van de Monteurs en Monteurs van toeleveranciers, een adequate dienstverlening en minimale verstoring voor de klant.

In deze functie voer je een review uit van de uit te voeren werkzaamheden en bepaal je wat de beste manier van uitvoering is, dit alles in lijn met de overeengekomen SLA’s en KPI’s. Hierbij werk je onder andere nauw samen de klant, productieleiders en teamleiders. Je zorgt dat je de juiste input als werkinstructies, tekeningen, leveranciersinstructies, speciale procedures, materialen en gereedschappen verkrijgt en bepaalt de te nemen stappen met betrekking tot de HSE eisen en voorschriften.

Bij het voorbereiden van het werk houd je rekening met de skills van de Monteurs en de benodigde tijd voor onderhoud, dan wel, storing. Het kan voorkomen dat je voor specifiek werk de diensten van toeleveranciers gaat gebruiken. Na het verkrijgen van de juiste goedkeuringen werk je met de afdeling Sourcing samen om het werk bij de juiste toeleverancier uit te besteden. Ook hier zorg je voor de juiste (werk-)instructies, materialen, onderdelen en het aanmelden van de Monteurs.

Op verzoek van de Technical Services Manager werk je rapportages uit om te laten zien dat we aan de KPI’s voldoen. Verder verwerk je input vanuit het veld naar mogelijke verbeterpunten in het proces en vul je het CMMS. In deze functie vindt tevens regelmatig werkoverleg plaats waar in best practices en suggesties ter verbetering / innovatie besproken wordt.

Functie eisen

  • Je hebt een technisch diploma op minimaal MBO niveau.
  • Je hebt ervaring met gebouwonderhoud.
  • Je bent bekend met het plannen van onderhouds- en storingswerkzaamheden.
  • Je bent bekend met HSE richtlijnen en hebt een veelzijdige, praktische technische kennis.
  • Je bent bekend met CMMS.
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Sollicitatie

Interessant!? Neem contact op met René Westen via 06–10624064 of stuur je cv met motivatiebrief wanneer jij dit belangrijk acht naar r.westen@interstep.nl. Er zal binnen een week contact met je worden opgenomen.

Geen cv + motivatie maar toch interesse? Geen probleem, je kan altijd vrijblijvend contact opnemen via telefoon of e-mail.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign