030 - 2518995 info@interstep.nl
Service- en onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties – Apeldoorn

Service- en onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties – Apeldoorn

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Functie

Voor ons team in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een ervaren service- en onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties. Als service- en onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud aan diverse beveiligings-technische installaties binnen de utiliteit. Je werkt zelfstandig aan diverse inbraaksystemen, toegangscontrole installaties en CCTV installaties. Naast het plegen van onderhoud, zorg je er ook voor dat storingen worden opgelost. Je bent dan ook bereid om storingsdiensten te doen. In deze zelfstandige functie zie je toe op garanties en zorg je voor de juiste garantie analyses. Ook ben je verantwoordelijk voor correct ingevulde en afgetekende opleverings- en montagebonnen, kosten declaraties en verantwoording van uren en materiaal verbruik.

Functie eisen

• Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding, richting elektrotechniek

• Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie

• MBV afgerond (met diploma) en geldig VCA certificaat

• Je hebt kennis en ervaring met systemen als; Galaxy, Aritech, Samsung, Keyprocessor, ATS

• Rijbewijs B

• Je bent collegiaal, servicegericht, stressbestendig en durft eigen ideeën te delen

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne Platenkamp via 06-21394562 of a.platenkamp@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign