030 - 2518995 info@interstep.nl
Routebeschrijving

Routebeschrijving

InterStep is gevestigd in Stadion Galgenwaard. Het kantoor bevindt zich op de tweede etage van ingang Galgenwaard Noord, circa 50 meter rechts naast de hoofdingang van het stadion, naast rijschool Bruinsma.

Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam volgt u de A12 richting Utrecht/Arnhem. Volg direct na knooppunt Oudenrijn de borden A12 richting Houten/Ring Zuid – afslagen 16-18. Neem de afslag Lunetten (afrit 18). Neem de rotonde ¾ richting Lunetten (Waterlinieweg). Neem vervolgens afslag Stadion (Galgenwaard). Als u van de afrit afkomt gaat u bij het eerste stoplicht linksaf, sorteer rechts voor en ga bij het volgende stoplicht rechtsaf. U ziet vervolgens aan uw rechterhand een groot parkeerterrein aan de noordzijde van het stadion. Neem vervolgens de inrit rechts (bij de slagbomen) en rij het parkeerterrein op en ga naar rechts. Ingang Noord bevindt zich rechts van de hoofdingang van het stadion.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Bosch volgt u de A2 tot knooppunt Oudenrijn. Daar volgt u de borden A12 richting Arnhem/Ring Zuid, en direct daarna de borden A12 richting Houten/Ring Zuid – afslagen 16-18. Vervolgens neemt u de afslag Lunetten (afrit 18). Neem de rotonde ¾ richting Lunetten (Waterlinieweg). Neem vervolgens afslag Stadion (Galgenwaard). Als u van de afrit afkomt gaat u bij het eerste stoplicht linksaf, sorteer rechts voor en ga bij het volgende stoplicht rechtsaf. U ziet vervolgens aan uw rechterhand een groot parkeerterrein aan de noordzijde van het stadion. Neem vervolgens de inrit rechts (bij de slagbomen) en rij het parkeerterrein op en ga naar rechts. Ingang Noord bevindt zich rechts van de hoofdingang van het stadion.

Vanuit de richting Arnhem volgt u de A12 richting Utrecht. Bij knooppunt Lunetten richting Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Vervolgens de borden naar Utrecht-Oost/Rijnsweerd/Lunetten volgen (afslag 18). Bij de rotonde rechtsaf (¼)  richting Utrecht-Oost/Galgenwaard (Waterlinieweg). Neem vervolgens afslag Stadion (Galgenwaard). Als u van de afrit afkomt gaat u bij het eerste stoplicht linksaf, sorteer rechts voor en ga bij het volgende stoplicht rechtsaf. U ziet vervolgens aan uw rechterhand een groot parkeerterrein aan de noordzijde van het stadion. Neem vervolgens de inrit rechts (bij de slagbomen) en rij het parkeerterrein op en ga naar rechts. Ingang Noord bevindt zich rechts van de hoofdingang van het stadion.

Vanuit de richting Breda volgt u de A27 tot knooppunt Lunetten. U volgt daar de richting Utrecht/ Nieuwegein (A12). Na de afslag voegt u in op de A12, waarna u direct de afslag Lunetten/Galgenwaard neemt (afrit 18). Bij de rotonde rechtsaf (¼)  richting Utrecht-Oost/Galgenwaard (Waterlinieweg). Neem vervolgens afslag Stadion (Galgenwaard). Als u van de afrit afkomt gaat u bij het eerste stoplicht linksaf, sorteer rechts voor en ga bij het volgende stoplicht rechtsaf. U ziet vervolgens aan uw rechterhand een groot parkeerterrein aan de noordzijde van het stadion. Neem vervolgens de inrit rechts (bij de slagbomen) en rij het parkeerterrein op en ga naar rechts. Ingang Noord bevindt zich rechts van de hoofdingang van het stadion.

Vanuit de richting Hilversum/Amersfoort volgt u bij knooppunt Rijnsweerd de richting Lunetten/Utrecht-Centrum. Bij de T-splitsing met verkeerslichten gaat u linksaf richting Centrum/ Stadion. Hierna de eerste afslag nemen (Galgenwaard), en bij de verkeerslichten linksaf. Na het viaduct rechtdoor, waarna u aan uw rechterhand de noordzijde van het stadion ziet. Neem vervolgens de inrit rechts (bij de slagbomen) en rij het parkeerterrein op en ga naar rechts. Ingang Noord bevindt zich rechts van de hoofdingang van het stadion.

Openbaar vervoer: Vanaf Utrecht CS is Stadion Nieuw Galgenwaard te bereiken met buslijn 12 en streekbus  41. Er gaat minstens 1x per 5 minuten een bus, die er ca. 10 minuten over doet. In streekbus 41 is, in tegenstelling tot de andere bussen, bijna altijd voldoende zitplaats.

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign