030 - 2518995 info@interstep.nl
Projectleider – Goirle

Projectleider – Goirle

Introductie

Wegens meerdere nieuwe projecten zijn wij op zoek naar een projectleider.

Als projectleider manage je de totstandkoming van spuitgietmatrijzen en hulpmiddelen voor het vervaardigen van kunststof producten, voor met name high-tech OEM-ers in de medische en luchtvaartsector.

Organisatie

De opdrachtgever is sinds 1983 als systeemleverancier gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering, matrijsbouw, productie en assemblage van kunststoffen behuizingdelen en technische componenten voor de industriële apparatenbouw.

Functie

Als projectleider manage je de totstandkoming van spuitgietmatrijzen en hulpmiddelen voor het vervaardigen van kunststof producten, voor met name high-tech OEM-ers in de medische en luchtvaartsector.

Je analyseert en optimaliseert m.b.v. 3D CAD een grote diversiteit aan behuizingsdelen, technische en instrumentele apparaten en hebt een adviserende rol naar de klant toe v.w.b. de maakbaarheid, waaronder lossingen, delingen en wanddiktes, constructie en materiaalkeuze. Dit alles binnen een, in overleg met klanten en verkoop opgesteld, programma van eisen.

Je bent sparringpartner voor wat betreft de specificatie, de matrijsconstructie en de controle bij matrijsuitbestedingen in Europa en Azië. Als spin in het web organiseer je besprekingen met klanten, toeleveranciers en het projectteam van de opdrachtgever om samen tot het beste resultaat te komen.

Je beheert de projectdocumentatie en legt parameters vast in het ERP-systeem. Je stelt planningen, FMEA’s , vrijgaves, meetrapporten en voortgangsrapportages op. Daar waar nodig calculeer je de kosten van nieuwe projecten, producten en/of wijzigingen en bewaak je het projectbudget. Je beheert kwaliteit, begeleidt proefspuitingen, voert First Article Inspection’s uit en stelt productieprotocollen op.

Functie eisen

De ideale kandidaat:

  • is een technisch projectleider, met kennis van het ontwerpen en vervaardigen van kunststof producten en van spuitgietmatrijzen.
  • heeft een betrokken en ondernemende instelling, is pragmatisch en initiafrijk.
  • is een MTS’er+ of HTS’er (wtb / kunststoftechniek) en kan goed overweg met SOLIDWORKS.
  • heeft een paar jaar werkervaring in een technische functie in de kunststofindustrie en heeft goede communicatieve eigenschappen, ook in het Duits en Engels.

Sollicitatie

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marten Kuik via 06-20759591 of m.kuik@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign