VU Medisch Centrum

Het VU Medisch Centrum (ook bekend als Amsterdam UMC) is een academisch ziekenhuis waar meer dan zevenduizend mensen zich elke dag inzetten voor zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding.

Projecten in het VUmc

InterStep werkt bij het VUmc aan diverse projecten. Denk hierbij aan renovatie-, instandhouding-, verduurzaming- en ontwikkelingsprojecten voor alle installaties die zich aan, voor of in de gebouwen bevinden.

Gebouwgebonden systemen

Bij deze projecten en de instandhouding hiervan moet je denken aan gebouwgebonden regeltechnische-, elektrotechnische-, brand-, beveiliging- en werktuigbouwkundige systemen. Ook hebben we hierbij te maken met specifieke installaties voor in de gecontroleerde ruimtes in het ziekenhuis waarin ze bijvoorbeeld werken met medische gassen.

Verduurzaming en innovaties

Naast deze projecten en het in stand houden hiervan zijn onze adviseurs, projectleiders en engineers continu bezig op het gebied van verduurzaming en smart-buildings. In het kader hiervan wordt er ook bij het VU Medisch Centrum continu gekeken naar zowel het gebouw als de installaties, en hoe we deze kunnen verbeteren en aanpassen.

Wil je meer weten over onze projecten?