Strukton @ High Tech Campus

Strukton is in Nederland koploper op het gebied van realisatie, exploitatie en beheer van duurzame en gezonde leefomgevingen. Bij Strukton bestaat een goede balans tussen Beheer & Onderhoud en Projecten, zowel installatietechnisch als bouwkundig.

High Tech Campus Eindhoven

Sinds een aantal jaren werkt Strukton samen met de High Tech Campus in Eindhoven. Op de High Tech Campus liggen meer dan 180 bedrijven en instituten. Strukton zorgt dat alle gebouwen op de High Tech Campus 24 uur per dag in perfecte staat verkeren.

Horeca, kantoren en cleanrooms

Op de High Tech Campus zijn veel verschillende soorten gebouwen die onderhouden moeten worden. Er is zelfs een “strip” te vinden waar verschillende horeca gelegenheden zich bevinden. Niet alleen kantoorgebouwen maar ook cleanrooms worden onderhouden.

Binnen de projecten waarbij InterStep actief is, houden onze collega’s zich voornamelijk bezig met de klimaatbeheersing van alle gebouwen. Zij nemen de zorg voor alle gebouwen volledig op zich.

Afwisselend werk

Doordat onze medewerkers met veel verschillende gebouwen te maken hebben, is er sprake van veel afwisseling in werk. Het voordeel daarbij is dan wel dat alle gebouwen op de High Tech Campus liggen en daarmee dicht bij elkaar zijn. Zij zorgen voor de klimaatbeheersing in de gebouwen, voornamelijk vanuit storingmeldingen.

Wil je meer weten over onze projecten?