Meubelketen Haarlem

InterStep is medeverantwoordelijk voor verbouwing van niet-gebruikte ruimtes in een groot pand te Haarlem. Dit pand is van een internationale organisatie die zich richt op het ontwerpen van woningaccessoires en meubels, op de aankoop van grondstoffen en op distributie.

Het gaat om +/- 1.600 vierkante meter aan ruimte dat verbouwd wordt tot bruikbare servicekantoren voor 120 medewerkers. InterStep draagt een steentje bij aan de verbouwing op het gebied van elektrotechnische installaties, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en een gedeelte data installaties.

Een team, bestaande uit vijf man, is hier verantwoordelijk voor: een projectleider, een werkvoorbereider en drie servicemonteurs. De verbouwing betreft vier grote vleugels, waarvan drie vleugels verbouwd worden tot open kantoortuinen en één vleugel verbouwd wordt voor diverse vergaderzalen.

De start van het project vond plaats in oktober 2018 en de opleverdatum is eind maart 2019. Vanaf dan kan het personeel genieten van een inspirerende open kantooromgeving. Na de oplevering blijft InterStep samen met de opdrachtgever verantwoordelijk voor de service en onderhoud van de opgeleverde vleugels.