Abbott Pharmaceuticals

Abbott is een mondiaal gezondheidszorgbedrijf dat innovatief onderzoek uitvoert en producten maakt ten behoeve van de gezondheid van mensen. Zij voorzien miljoenen mensen van merkgeneesmiddelen. Hun aandachtsgebieden zijn gericht op maag-darm-leverziekten, hart- en vaatziekten, gynaecologische aandoeningen, luchtwegaandoeningen en pijnbestrijding en griepvaccinaties.

Fabrieken, datacenters en kantoorpanden

De projecten waarin InterStep actief is binnen Abbott bestaan uit nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van de fabrieken (vaccinatie, lactulose, dydrogestron), datacenters en kantoorpanden. Bij deze projecten moet je denken aan installaties zoals zonnepanelen, toegangscontrole, brandmeldinstallaties en lichtkracht installaties. Maar ook instrumentatie zoals drukmetingen, niveaumetingen en temperatuurmetingen.

65 industriële panden

Onze collega’s zijn verantwoordelijk voor het engineeren en calculeren van het slopen/ontkoppelen van ca. 65 industriële panden. Ze calculeren diverse werkzaamheden in voor en meer- en minderwerk en maken kostenramingen voor de klant van diverse E&I, Piping en Mechanical werkzaamheden. Daarnaast begeleiden ze verschillende werkzaamheden omtrent de uitvoering.

Wil je meer weten over onze projecten?