030 - 2518995 info@interstep.nl
Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

InterStep helpt opdrachtgevers en kandidaten bij het vinden van de juiste medewerker of baan in de techniek. Onze missie hebben we geformuleerd als ‘het verbinden van mens en techniek’. Dat doen we door de juiste partijen samen te brengen en kennis, kunde, capaciteit, flexibiliteit en zekerheid te combineren. Ons doel: het beste resultaat te bereiken voor alle betrokken partijen. Machines en computers kun je kopen; goed opgeleide en gekwalificeerde mensen vormen in onze ogen het echte kapitaal van ondernemingen. Daar zijn we voortdurend naar op zoek.

Bij Interstep geloven we in betrokkenheid bij onze medewerkers, maar ook bij onze relaties en partners. We kiezen voor een persoonlijke benadering en willen met anderen omgaan, zoals we zelf ook het liefst worden bejegend.

Alleen organisaties en personen die zich voortdurend aanpassen, blijven succesvol. Interstep wil graag aan hun flexibiliteit en wendbaarheid bijdragen. Met maatwerk HR-oplossingen, die bedrijven een voorsprong geven. Daarbij kijken we naar vandaag, maar bij voorkeur ook naar morgen. Duurzaamheid is voor ons niet zomaar een modieus woord, maar een belangrijke waarde.

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign