030 - 2518995 info@interstep.nl
Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

InterStep helpt opdrachtgevers en kandidaten bij het vinden van de juiste medewerker of baan in de techniek. Onze missie hebben we geformuleerd als ‘het verbinden van mens en techniek’. Dat doen we door de juiste partijen samen te brengen en kennis, kunde, capaciteit, flexibiliteit en zekerheid te combineren. Ons doel: het beste resultaat te bereiken voor alle betrokken partijen. Machines en computers kun je kopen; goed opgeleide en gekwalificeerde mensen vormen in onze ogen het echte kapitaal van ondernemingen. Daar zijn we voortdurend naar op zoek.

Bij Interstep geloven we in betrokkenheid bij onze medewerkers, maar ook bij onze relaties en partners. We kiezen voor een persoonlijke benadering en willen met anderen omgaan, zoals we zelf ook het liefst worden bejegend.

Alleen organisaties en personen die zich voortdurend aanpassen, blijven succesvol. Interstep wil graag aan hun flexibiliteit en wendbaarheid bijdragen. Met maatwerk HR-oplossingen, die bedrijven een voorsprong geven. Daarbij kijken we naar vandaag, maar bij voorkeur ook naar morgen. Duurzaamheid is voor ons niet zomaar een modieus woord, maar een belangrijke waarde.

 

Geschiedenis

InterStep is in 2001 opgericht als arbeidsbemiddelaar voor startend hoogopgeleid technisch personeel. Aanvankelijk alleen in Utrecht, maar in 2006 zijn er vestigingen bij gekomen in Delft en Den Bosch. Laatstgenoemde locatie is in 2009 opgeheven om plaats te maken voor een vestiging in Eindhoven.

In 2006 is InterStep overgenomen door Antea Group N.V., leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het terrein van infrastructuur, milieu, water, veiligheid, sport & leisure en stedelijke en gebiedsontwikkeling.

Sinds 2007 maakt ook TecQ deel uit van InterStep. Het duurzame studentenuitzendbureau Greenblue in Delft is sinds 2013 een vestiging van TecQ. In 2009 heeft ook Des-corps zich gevoegd bij InterStep, onder de naam InterStep-Des Corps. In 2015 zijn Interstep-Des Corps en InterStep gefuseerd.

Vanaf 2011 maakt Nexes Services onderdeel uit van Antea Group. Nexes is een detacheringsbureau, dat zich richt op technisch personeel met een MTS of MBO niveau 4 achtergrond. Nexes is actief in Installatietechniek, Infratechniek, Rollend Materieel, Marine en Industrie.

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign