030 - 2518995 info@interstep.nl
Nadieh: Talent Sourcer @ InterStep

Nadieh: Talent Sourcer @ InterStep

Graag stellen we Nadieh aan je voor: vanaf december 2018 gaat zij aan de slag bij InterStep als Talent Sourcer. Ze gaat zich met name bezighouden met het benaderen van technische talenten en het werven van nieuwe InterStep-collega’s.

Wie is Nadieh?

Nadieh is 26 jaar oud en komt oorspronkelijk uit het kleine dorpje Hegelsom. Momenteel woont ze in Horst, samen met haar vriend. Ze is een energieke, zorgzame en avontuurlijke meid met een voorliefde voor muziek. Ze bezoekt graag concerten en festivals en daarnaast houdt ze ervan om dingen te organiseren zoals citytrips en vriendinnenweekenden.

Opleiding en werkervaring

Tijdens haar studie Human Resource Management heeft Nadieh ervaring opgedaan in verschillende stromingen en vakgebieden. Tijdens haar eerste stage op de personeelsafdeling van een groot technisch bedrijf heeft ze zich bezig gehouden met procedures, protocollen en procesoptimalisaties. Na deze stage heeft ze besloten zich meer te willen ontwikkelen in de mensgerichte kant. Vervolgens heeft ze de minors Psychologie en Your Future Work gevolgd, waarin ze leerde wat mensen motiveert en gelukkig maakt in hun werk. Tijdens haar afstuderen heeft ze stage gelopen bij twee verschillende onderwijsinstellingen, waar ze zich bezighield met coaching en begeleiding.

Eerste baan

Ondanks dat ze haar stages erg leuk vond, miste ze wel iets. Bij de onderwijsinstellingen werd ze naar haar idee te weinig uitgedaagd en waren er ook niet echt mogelijkheden om bepaalde veranderingen door te voeren. Tijdens haar studie en stages is Nadieh erachter gekomen wat ze leuk en belangrijk vindt in een baan, en daar ging ze naar op zoek. Na enkele sollicitatiegesprekken kwam ze de vacature van InterStep tegen via LinkedIn, en kwam ze er al snel achter dat dit de baan en de organisatie is die bij haar past:

“Ik verliet het eerste gesprek met een bak energie! Er heerste een fijne, open sfeer en ik zag een hoop jonge mensen aan het werk in een mooi kantoor. Het gesprek was echt een wederzijdse kennismaking en ik voelde me begrepen en op mijn gemak. Toen mij verteld werd over bepaalde ontwikkelingen bij InterStep zoals de teamanalyses, talentenprogramma’s en individuele coachingtrajecten was ik meteen enthousiast!”

Nadieh @ InterStep

Wij zijn ervan overtuigd dat Nadieh zich in haar functie bij InterStep op haar plek gaat voelen. Uit het talentonderzoek bleek dat ze veel energie krijgt van het ontmoeten van nieuwe mensen, goed is in communiceren, waarde hecht aan relatievorming en zich gemakkelijk kan aanpassen aan situaties. Dit zijn de talenten die een Talent Sourcer bij InterStep nodig heeft! We zijn erg blij dat Nadieh ervoor gekozen heeft om haar talenten bij ons in te zetten en door te ontwikkelen.

Veel succes Nadieh!

Overig nieuws

Nadieh: Talent Sourcer @ InterStep

Graag stellen we Nadieh aan je voor: vanaf december 2018 gaat zij aan de slag bij InterStep als Talent Sourcer. Ze gaat zich met name bezighouden met het benaderen van technische talenten en het werven van nieuwe InterStep-collega’s.....

Lees meer..

Interview met collega Norbert, projectleider bij het VU Medisch Centrum

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten we onze collega Norbert, die momenteel werkzaam is via InterStep als projectleider bij het VU Medisch Centrum (VUMC). Hij houdt zich ....

Lees meer..

Interview met collega Dave, servicetechnicus bij CBRE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezocht Jasper onze collega Dave, die momenteel werkzaam is als servicetechnicus bij CBRE op locatie MSD, te Oss. In zijn doorontwikkeling naar....

Lees meer..

Stop vooral met overwerken

“Alleen nog héél eventjes die presentatie afmaken” of “Ik beantwoord nog even een paar mailtjes, voordat ik ook afsluit”, en voor je het weet heb je weer ruim een uur overgewerkt… Het klinkt misschien heel onschuldig, een uur langer doorwerken, maar het is op de langere termijn schadelij....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign