030 - 2518995 info@interstep.nl
Mechanical Engineer – Eindhoven

Mechanical Engineer – Eindhoven

Introductie

Ben jij een afgestudeerde bachelor of master werktuigbouwkunde? Heb jij reeds enkele jaren ervaring als Mechanical Engineer, Ingenieur WTB of Werkbouwkundig Ingenieur? En vind jij het een uitdaging om met jouw inzichten aan mooie uitdagende projecten te werken?

Organisatie

Onze Mechanical Engineers zijn werkzaam geweest aan verschillende uitdagende projecten, waaronder het bouwen van een rijsimulator, het engineeren van een nieuwe productielijn en zelfs het ontwikkelen van een deeltjesversneller!

Binnen de machine en apparaten bouw bieden wij op het vlak van de volgende branches zoals food, farma, automotive, lucht en ruimte vaart en chemie voor Mechanical Engineers diverse uitdagende projecten.

Samen met 200 vaste medewerkers zijn we bij Interstep sterk op het gebied van techniek.

De branches waarin we detacheren onder andere in de installatietechniek en industrie. We blijven steeds in beweging, daardoor hechten we waarden aan opleidingen en coaching. Hierdoor kunnen we met de nieuwste technische ontwikkelingen mee.


Functie

Als Mechanical Engineer krijg je te maken met veelzijdige klantvragen. Deze ideeën zijn verrassend, interessant of misschien wel in de eerste instantie onrealiseerbaar. Met jouw kennis en kunde ga je analyseren of deze wensen van een klant haalbaar zijn.

Je bekijkt of het ontwerp van een product binnen een beschikbare tijd kan worden volbracht en of de kosten binnen budget blijven. Je signaleert de mogelijke afwijkingen en je houdt je bezig met het optimaliseren van producten.

Daarnaast krijg je de ruimte om creatief producten te ontwerpen en heb je contact met nationale maar ook internationale klanten. Ook neem je deel aan projecten waarin je zo nu en dan een leidende rol in het ontwerp neemt.

Functie eisen


Als Mechanical Engineer vragen we van jou:

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO of WO Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt ervaring tekenpakketten als Solid Works, Inventor of Auto Cad.
 • Je woont bij voorkeur op 50 km afstand van Eindhoven, Tilburg en Roosendaal.
 • Je bent creatief en je hebt een passie voor techniek.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je kunt samenwerken en wilt het verschil maken.
 • Je bent in staat om een creatieve oplossing te bieden.
 • Je werkt op een projectmatige en gestructureerde manier.
 • Je hebt vergelijkbare werkervaring in een vergelijkbare functie.

Aanbod

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Persoonlijke begeleiding en coaching door onze field managers
 • Maatwerk in een opleidingsmogelijkheden

Sollicitatie

Interessant!? Neem contact op met Marcel van Gogh via 06-21398958 Of stuur je cv + motivatiebrief naar m.vangogh@interstep.nl. Er zal binnen een week contact met je worden opgenomen.

Geen cv + motivatie maar toch interesse? Geen probleem, je kan altijd vrijblijvend contact opnemen via telefoon of email.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign