Werkwijze

Stap 1. CV uploaden

Het vinden van een geschikte baan begint bij het uploaden van je cv. Vervolgens nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Stap 2. Wat is jouw droombaan?

Tijdens ons kennismakingsgesprek wordt er niet alleen gekeken naar je cv, maar ook naar jouw ambities en persoonlijkheid. Op deze manier kunnen wij op zoek naar een baan die goed bij je past.

Stap 3. Op zoek naar een passende baan

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek helpen wij jou met het vinden van een interessante functie bij de organisatie die bij jou past. Daarnaast bereiden we je optimaal voor op het sollicitatiegesprek bij deze organisatie.

Stap 4. Op sollicitatiegesprek

Heb je een prettig gesprek gehad? Zie jij jezelf voor deze organisatie werken en is de organisatie net zo positief over jou? Wij begeleiden en adviseren jou verder om het proces succesvol af te ronden.

Stap 5. Aan de slag

InterStep beslist samen met jou en de organisatie of je op termijn bij de opdrachtgever in dienst gaat of bij InterStep blijft. Hierover worden transparante en duidelijke afspraken gemaakt. Ook als je eenmaal aan de slag bent staan we voor je klaar en kan je altijd terecht voor vragen over jouw loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling.