030 - 2518995 info@interstep.nl
Krijg jij als techneut wat je verdient?

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?

Als technicus lever jij goed werk af. Een gerepareerde machine of voertuig zorgt dat klanten jouw werk waarderen en ze weer verder kunnen. Maar toont jouw werkgever diezelfde waardering?

Meer dan een nummertje

Op het eerste gezicht noemen vaklieden die bij ons op gesprek komen slechts een aantal zaken die voor hen belangrijk zijn: een hoger salaris, de mogelijkheid om te groeien en bij te leren en vooral dat ze niet als nummertje behandeld worden. Deze zaken zien wij dan ook als de basis voor een goede baan.

We horen dat vooral het laatste punt voor veel onvrede zorgt. Bij veel technische bedrijven hoort het personeel eigenlijk al snel bij het meubilair. Er wordt niet of nauwelijks gekeken naar wat de medewerker er zelf van vindt om bij het bedrijf te werken.

Vragen als ‘Wat motiveert jou?’, ‘Waarin wil jij je ontwikkelen?’, ‘Kunnen onderdelen van jouw werk anders ingericht worden zodat je jouw werk prettiger en beter kunt uitvoeren?’ worden zelden gesteld.

InterStep denkt verder

Wij zien jouw waarde en vinden dat jij geen genoegen mag nemen met een werkgever waarbij je niet gewaardeerd wordt. InterStep helpt jou niet alleen aan een passende baan met een goed salaris, maar we onderhouden contact om te weten hoe het met je gaat of wat je eventueel zou willen verbeteren. Jouw persoonlijke groei is voor ons belangrijk en daarom willen we altijd met je in contact blijven tijdens je plaatsing.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar Melisa van Bemmel via m.vanbemmel@interstep.nl en beschrijf jouw situatie! Je krijgt van ons een persoonlijk bericht terug waarin we uitleggen hoe we jou verder kunnen helpen.

Overig nieuws

Het geheim van de SpaceX cultuur

SpaceX – het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk – heeft al vele hoogtepunten bereikt, letterlijk en figuurlijk. Regelmatig zijn ze in het nieuws vanwege verschillende doorbraken en momenteel hebben ze meer dan 500 vacatures openstaan! Hoe kon SpaceX van een startup groeien naar een organisatie met....

Lees meer..

Interview met collega Gerco, projectleider bij ENGIE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten Crissie en Daisy onze collega Gerco, die momenteel werkzaam is als projectleider bij ENGIE op Schiphol. Hier is hij het gezicht van d....

Lees meer..

Interview met collega Jasper: elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we ex-militair Jasper, die momenteel werkzaam is via InterStep als elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen.....

Lees meer..

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign