030 - 2518995 info@interstep.nl
Krijg jij als techneut wat je verdient?

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?

Als technicus lever jij goed werk af. Een gerepareerde machine of voertuig zorgt dat klanten jouw werk waarderen en ze weer verder kunnen. Maar toont jouw werkgever diezelfde waardering?

Meer dan een nummertje

Op het eerste gezicht noemen vaklieden die bij ons op gesprek komen slechts een aantal zaken die voor hen belangrijk zijn: een hoger salaris, de mogelijkheid om te groeien en bij te leren en vooral dat ze niet als nummertje behandeld worden. Deze zaken zien wij dan ook als de basis voor een goede baan.

We horen dat vooral het laatste punt voor veel onvrede zorgt. Bij veel technische bedrijven hoort het personeel eigenlijk al snel bij het meubilair. Er wordt niet of nauwelijks gekeken naar wat de medewerker er zelf van vindt om bij het bedrijf te werken.

Vragen als ‘Wat motiveert jou?’, ‘Waarin wil jij je ontwikkelen?’, ‘Kunnen onderdelen van jouw werk anders ingericht worden zodat je jouw werk prettiger en beter kunt uitvoeren?’ worden zelden gesteld.

InterStep denkt verder

Wij zien jouw waarde en vinden dat jij geen genoegen mag nemen met een werkgever waarbij je niet gewaardeerd wordt. InterStep helpt jou niet alleen aan een passende baan met een goed salaris, maar we onderhouden contact om te weten hoe het met je gaat of wat je eventueel zou willen verbeteren. Jouw persoonlijke groei is voor ons belangrijk en daarom willen we altijd met je in contact blijven tijdens je plaatsing.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar Melisa van Bemmel via m.vanbemmel@interstep.nl en beschrijf jouw situatie! Je krijgt van ons een persoonlijk bericht terug waarin we uitleggen hoe we jou verder kunnen helpen.

Overig nieuws

Nadieh: Talent Sourcer @ InterStep

Graag stellen we Nadieh aan je voor: vanaf december 2018 gaat zij aan de slag bij InterStep als Talent Sourcer. Ze gaat zich met name bezighouden met het benaderen van technische talenten en het werven van nieuwe InterStep-collega’s.....

Lees meer..

Interview met collega Norbert, projectleider bij het VU Medisch Centrum

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten we onze collega Norbert, die momenteel werkzaam is via InterStep als projectleider bij het VU Medisch Centrum (VUMC). Hij houdt zich ....

Lees meer..

Interview met collega Dave, servicetechnicus bij CBRE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezocht Jasper onze collega Dave, die momenteel werkzaam is als servicetechnicus bij CBRE op locatie MSD, te Oss. In zijn doorontwikkeling naar....

Lees meer..

Stop vooral met overwerken

“Alleen nog héél eventjes die presentatie afmaken” of “Ik beantwoord nog even een paar mailtjes, voordat ik ook afsluit”, en voor je het weet heb je weer ruim een uur overgewerkt… Het klinkt misschien heel onschuldig, een uur langer doorwerken, maar het is op de langere termijn schadelij....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign