030 - 2518995 info@interstep.nl
Interview met collega Norbert, projectleider bij het VU Medisch Centrum

Interview met collega Norbert, projectleider bij het VU Medisch Centrum

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten we onze collega Norbert, die momenteel werkzaam is via InterStep als projectleider bij het VU Medisch Centrum (VUMC). Hij houdt zich bezig met beheer van de brandmeld- en brandbeveiligingsinstallaties.

“Ik ben al zo’n 11 jaar werkzaam voor InterStep. In al deze jaren heb ik negen jaar op de Zuidas van het VUMC rondgewandeld. Eerst bij de voltooiing van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), en vervolgens werd ik de rechterhand van de inbedrijfsteller van Siemens binnen het VUMC vanuit een installateursfunctie.”

“Het certificeren van de installatie bleek een lastige opgave, waarvoor het VUMC contact met InterStep heeft gezocht om mij de uitdaging aan te bieden. Deze functie bekleed ik nu ruim 2,5 jaar. De installatie is reeds gecertificeerd, maar er zijn nog genoeg werkzaamheden die ervoor zorgen dat ik mij niet zal vervelen. Het leukste aan mijn werk vind ik het onmogelijk geachte mogelijk maken met een groep collega’s die voor elkaar door het vuur gaan in een dynamische omgeving.”

Wat is je achtergrond?

“Na het volbrengen van drie MTS opleidingen ben ik begonnen in de tijdelijke elektrotechnische installaties bij evenementen. Na vijf jaar was mijn passie daarvoor verdwenen en ben ik voor een bedrijf gaan werken dat oude beeldbuis tv’s repareert en installeert bij vakantieparken, hotels en gevangenissen. Met de intrede van televisies met platte schermen was de uitdaging voor mij weg.”

“In de korte tijd dat mijn cv online stond, zat mijn mailbox bijna vol. Ik wist inmiddels dat ik de wereld van detacheren graag zou willen verkennen. En voilà; daar stond Dave Tak van InterStep te zwaaien naar mij 😊. Hier ben ik mij gaan specialiseren in brandveiligheid door de opleidingen IDB, ODB en PDB te gaan volgen.”

Waarom heb je voor InterStep gekozen?

“De fijne, warme omgeving die InterStep (toen nog Nexes genaamd) mij bood bij binnenkomst, was mij zo goed bevallen dat al snel de pennenstreek onder het contract stond.”

“De samenwerking met InterStep ervaar ik als zeer prettig. Er is een gepaste mate van contact, je krijgt de ruimte om lekker je ding te doen en we treffen elkaar tijdens feestjes en etentjes. InterStep heeft het hart op de juiste plek: veel warmte en geborgenheid naast een mooi opleidingsperspectief. De communicatie kan af en toe wel wat beter, maar ach ik heb nog nooit zo lang voor een werkgever gewerkt. Dat zegt al genoeg!”

Overig nieuws

Nadieh: Talent Sourcer @ InterStep

Graag stellen we Nadieh aan je voor: vanaf december 2018 gaat zij aan de slag bij InterStep als Talent Sourcer. Ze gaat zich met name bezighouden met het benaderen van technische talenten en het werven van nieuwe InterStep-collega’s.....

Lees meer..

Interview met collega Norbert, projectleider bij het VU Medisch Centrum

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten we onze collega Norbert, die momenteel werkzaam is via InterStep als projectleider bij het VU Medisch Centrum (VUMC). Hij houdt zich ....

Lees meer..

Interview met collega Dave, servicetechnicus bij CBRE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezocht Jasper onze collega Dave, die momenteel werkzaam is als servicetechnicus bij CBRE op locatie MSD, te Oss. In zijn doorontwikkeling naar....

Lees meer..

Stop vooral met overwerken

“Alleen nog héél eventjes die presentatie afmaken” of “Ik beantwoord nog even een paar mailtjes, voordat ik ook afsluit”, en voor je het weet heb je weer ruim een uur overgewerkt… Het klinkt misschien heel onschuldig, een uur langer doorwerken, maar het is op de langere termijn schadelij....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign