030 - 2518995 info@interstep.nl
Interview met collega Gerco, projectleider bij ENGIE

Interview met collega Gerco, projectleider bij ENGIE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten Crissie en Daisy onze collega Gerco, die momenteel werkzaam is als projectleider bij ENGIE op Schiphol. Hier is hij het gezicht van de verduurzaming van de grootste pier binnen Schiphol.

Wat is je functie, bij welke organisatie?

“Ik ben sinds afgelopen mei werkzaam bij InterStep als projectleider/projectmanager. Ik ben toen gelijk gestart bij ENGIE Services West als zijnde projectleider voor de werktuigbouwkundige installaties op Schiphol.”

 

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

“Het leukste aan mijn werk hier op Schiphol is dat ik betrokken ben bij de verduurzaming van één van de meest prestigieuze luchthavens van de wereld en binnen Nederland; een locatie die bij eenieder bekend is. Persoonlijk vind ik het leuk om te werken aan projecten waar ik nadien nog trots op kan zijn.”

 

Wat is je achtergrond?

“Na het afronden van mijn werktuigbouwkundige studie ben ik verder gegaan in de installatietechniek. Deze studie heb ik aangevuld met enkele duurzaamheidstudies en uiteindelijk gecompleteerd met een opleiding als BIM manager. Naast de vaktechnische studie vind ik het leuk om mijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie en ben daarom een studie gaan doen voor praktijkopleider. Afgelopen jaar heb ik een SAP cursus gedaan en op dit moment ben ik bezig om een LEAN Blackbelt opleiding te doen, welke ik probeer af te ronden in november 2018.”

“Tijdens mijn werkloopbaan heb ik op verschillende stoeltjes gezeten. Hierbij kan je denken aan installatiebedrijven (klein en groot), adviseurs, exploitatie bedrijven en detacheerders. Het grote voordeel is nu dat mijn kennis heel divers is en dat ik in mijn huidige werkgebied hiervan kan profiteren.”

 

Hoe ben je met InterStep in contact gekomen?

Ik ben via een vacature oproep op Indeed in contact gekomen met InterStep. De reden dat ik op zoek ben gegaan is dat ik verhuisd ben van de Veluwe naar Amsterdam. Mijn baan had ik reeds opgezegd en dus moest ik wel opzoek gaan naar een nieuwe uitdaging.”

 

Waarom heb je voor InterStep gekozen?

“Ik heb voor InterStep gekozen omdat ik snel een goed gevoel kreeg, al vanaf het eerste telefoongesprek. Dat gevoel is gelukkig nog steeds goed. Ik ben een mensenmens en vandaar dat ik ook mijn keuze heb gemaakt voor InterStep.”

 

Waarom zou je InterStep bij iemand aanraden als werkgever?

“Ik zou mensen aanraden om bij InterStep in dienst te gaan om verschillende redenen. Een reden is dat als iemand nog niet goed weet welke kant hij/zij daadwerkelijk op wil, je via InterStep verschillende keuzes krijgt. Je hebt dan niet het risico om steeds van werkgever te moeten veranderen, om uit te zoeken wat bij jou past. Daarnaast is een belangrijke reden dat InterStep mij de garantie biedt op een uitdagende baan, vast contract en opleidingen welke mij kunnen helpen om verder te kunnen komen in de toekomst.”

Overig nieuws

Het geheim van de SpaceX cultuur

SpaceX – het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk – heeft al vele hoogtepunten bereikt, letterlijk en figuurlijk. Regelmatig zijn ze in het nieuws vanwege verschillende doorbraken en momenteel hebben ze meer dan 500 vacatures openstaan! Hoe kon SpaceX van een startup groeien naar een organisatie met....

Lees meer..

Interview met collega Gerco, projectleider bij ENGIE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten Crissie en Daisy onze collega Gerco, die momenteel werkzaam is als projectleider bij ENGIE op Schiphol. Hier is hij het gezicht van d....

Lees meer..

Interview met collega Jasper: elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we ex-militair Jasper, die momenteel werkzaam is via InterStep als elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen.....

Lees meer..

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign