030 - 2518995 info@interstep.nl
Interview met collega Gerco, projectleider bij ENGIE

Interview met collega Gerco, projectleider bij ENGIE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten Crissie en Daisy onze collega Gerco, die momenteel werkzaam is als projectleider bij ENGIE op Schiphol. Hier is hij het gezicht van de verduurzaming van de grootste pier binnen Schiphol.

Wat is je functie, bij welke organisatie?

“Ik ben sinds afgelopen mei werkzaam bij InterStep als projectleider/projectmanager. Ik ben toen gelijk gestart bij ENGIE Services West als zijnde projectleider voor de werktuigbouwkundige installaties op Schiphol.”

 

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

“Het leukste aan mijn werk hier op Schiphol is dat ik betrokken ben bij de verduurzaming van één van de meest prestigieuze luchthavens van de wereld en binnen Nederland; een locatie die bij eenieder bekend is. Persoonlijk vind ik het leuk om te werken aan projecten waar ik nadien nog trots op kan zijn.”

 

Wat is je achtergrond?

“Na het afronden van mijn werktuigbouwkundige studie ben ik verder gegaan in de installatietechniek. Deze studie heb ik aangevuld met enkele duurzaamheidstudies en uiteindelijk gecompleteerd met een opleiding als BIM manager. Naast de vaktechnische studie vind ik het leuk om mijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie en ben daarom een studie gaan doen voor praktijkopleider. Afgelopen jaar heb ik een SAP cursus gedaan en op dit moment ben ik bezig om een LEAN Blackbelt opleiding te doen, welke ik probeer af te ronden in november 2018.”

“Tijdens mijn werkloopbaan heb ik op verschillende stoeltjes gezeten. Hierbij kan je denken aan installatiebedrijven (klein en groot), adviseurs, exploitatie bedrijven en detacheerders. Het grote voordeel is nu dat mijn kennis heel divers is en dat ik in mijn huidige werkgebied hiervan kan profiteren.”

 

Hoe ben je met InterStep in contact gekomen?

Ik ben via een vacature oproep op Indeed in contact gekomen met InterStep. De reden dat ik op zoek ben gegaan is dat ik verhuisd ben van de Veluwe naar Amsterdam. Mijn baan had ik reeds opgezegd en dus moest ik wel opzoek gaan naar een nieuwe uitdaging.”

 

Waarom heb je voor InterStep gekozen?

“Ik heb voor InterStep gekozen omdat ik snel een goed gevoel kreeg, al vanaf het eerste telefoongesprek. Dat gevoel is gelukkig nog steeds goed. Ik ben een mensenmens en vandaar dat ik ook mijn keuze heb gemaakt voor InterStep.”

 

Waarom zou je InterStep bij iemand aanraden als werkgever?

“Ik zou mensen aanraden om bij InterStep in dienst te gaan om verschillende redenen. Een reden is dat als iemand nog niet goed weet welke kant hij/zij daadwerkelijk op wil, je via InterStep verschillende keuzes krijgt. Je hebt dan niet het risico om steeds van werkgever te moeten veranderen, om uit te zoeken wat bij jou past. Daarnaast is een belangrijke reden dat InterStep mij de garantie biedt op een uitdagende baan, vast contract en opleidingen welke mij kunnen helpen om verder te kunnen komen in de toekomst.”

Overig nieuws

Nadieh: Talent Sourcer @ InterStep

Graag stellen we Nadieh aan je voor: vanaf december 2018 gaat zij aan de slag bij InterStep als Talent Sourcer. Ze gaat zich met name bezighouden met het benaderen van technische talenten en het werven van nieuwe InterStep-collega’s.....

Lees meer..

Interview met collega Norbert, projectleider bij het VU Medisch Centrum

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezochten we onze collega Norbert, die momenteel werkzaam is via InterStep als projectleider bij het VU Medisch Centrum (VUMC). Hij houdt zich ....

Lees meer..

Interview met collega Dave, servicetechnicus bij CBRE

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we graag meer van ze te weten komen. Deze maand bezocht Jasper onze collega Dave, die momenteel werkzaam is als servicetechnicus bij CBRE op locatie MSD, te Oss. In zijn doorontwikkeling naar....

Lees meer..

Stop vooral met overwerken

“Alleen nog héél eventjes die presentatie afmaken” of “Ik beantwoord nog even een paar mailtjes, voordat ik ook afsluit”, en voor je het weet heb je weer ruim een uur overgewerkt… Het klinkt misschien heel onschuldig, een uur langer doorwerken, maar het is op de langere termijn schadelij....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign