Technische vakspecialisten voor jouw organisatie

Wij geloven in de combinatie van kwaliteit en werkgeluk. Dat begint bij aandacht voor de technische professional die bij jouw organisatie aan de slag gaat. Wij stoppen tijd en energie in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers. Persoonlijk contact vinden wij daarbinnen vanzelfsprekend. Net als ontwikkeling van onze medewerkers die invulling geven aan uitdagende projecten binnen de Installatietechniek; Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Meet- en Regeltechniek en Safety- en Security. Zo helpen wij tevreden opdrachtgevers bij de instroom van technische Professionals.

Onze dienstverlening

Met ruim 20 jaren ervaring binnen de techniek ligt onze focus en specialisme bij het detacheren en bemiddelen van technische professionals. Als geen ander begrijpen wij wat voor profiel jij als opdrachtgever zoekt. Met een groot netwerk en kennis van de markt snappen wij heel goed dat je in een schaarse arbeidsmarkt geen tijd kan verliezen. Daarom selecteren wij zorgvuldig en met de grootste aandacht een professional voor jou. En krijg je alleen iemand voorgesteld waar wij echt van overtuigd zijn. Een efficiënt en tijdbesparend proces voor zowel jullie organisatie als de technische vakspecialist.
Thomas

Thomas

Service coördinator

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van de ontwikkelingen, heb ik de kans gekregen om bij de opdrachtgever door te groeien en mijzelf verder te ontplooien.

Werkgeluk & ontwikkeling

Om de vakkennis en ontwikkeling van onze technische professionals up to date te houden stimuleren wij ontwikkeling. Met opleiding en training verbeteren onze collega’s hun vakkennis en persoonlijke vaardigheden. Als opdrachtgever zie je dit terug in het profiel en de kwaliteit van onze vakspecialisten. Mist er nog een training of certificering die nodig is voor het project of de werkzaamheden? Geen probleem. Daar gaan we dan mee aan de slag. Want samen geven we invulling aan de techniek van de toekomst. Werk je met InterStep, dan werk je met bevlogen en deskundige technische professionals.
InterStep balie

Snel schakelen

Heb jij als organisatie behoefte aan de inzet van tijdelijke of vaste technische vakspecialisten voor een project of werk wat zich bevindt in de wereld van Installatietechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Meet- en Regeltechniek en Safety- en Security? Wij geven invulling aan jouw capaciteitsbehoefte op een manier die bij jouw organisatie past. En daarin schakelen en handelen wij snel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is InterStep. Meer informatie of even sparren? Neem dan snel contact met ons op.

Onze collega's vertellen

Jeffrey

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Sebastiaan Bal

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Thomas Heikamp

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

abdessamad

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”