030 - 2518995 info@interstep.nl
Help, Blue Monday is begonnen!

Help, Blue Monday is begonnen!

16 januari, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, de goede voornemens zijn mislukt en de vakanties lijken nog ver weg. De dagen zijn donker, het weer is slecht en je bed uitkomen op maandagochtend is voor niemand een feest. Sinds 2005 is de derde maandag van januari ‘Blue Monday’.

InterStep helpt je graag om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben we een mooi lijstje opgesteld, waardoor jij je deze dag wat beter gaat voelen!

Maak een lijstje van alle dingen waar je blij mee bent!

Ben je blij met een motor? Een vakantie? Je vrienden en familie? De kamer die je net verbouwd hebt? Of die nieuwe broek die je gister gekocht hebt? Schrijf het allemaal op en hang het op. Zorg dat je er regelmatig aan herinnert wordt en je dag krijgt zeker een oppepper.

Boek je vakantie

De maand januari is de maand om een vakantie te boeken. Dit weet de reiswereld ook en daarom zijn er nu heel veel aanbiedingen. Boek nu een voordelige vakantie en je hebt iets waar je naartoe kan leven.

Geef complimentjes

Geef jezelf en je collega’s regelmatig een complimentje vandaag. Daar pep je jezelf mee op en breng je een goede sfeer op de werkvloer. Jij blij, iedereen blij!

Koop een huisdier

Koop een hamster, konijn of hond. Gewoon. Van huisdieren word je blij!

Save the best for last: negeer Blue Monday.

Het fenomeen Blue Monday is bedacht door één onderzoeker. Waarom bepaalt hij dat jij je vandaag deprimerend voelt? Neem het met een korreltje zout en je zal merken dat het een gewone maandag is, zoals alle maandagen.

Wij wensen je heel veel succes vandaag: You can do it!

 

Overig nieuws

Interview met collega Jasper: elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we ex-militair Jasper, die momenteel werkzaam is via InterStep als elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen.....

Lees meer..

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?....

Lees meer..

Zonder experimenten geen verandering

“Dat doen we op deze manier, omdat we dat al jaren zo doen”, “Dat hebben we al eerder geprobeerd, en dat werkte niet”, “Dit is het stappenplan wat we moeten volgen”. In deze tijd van disruptie kunnen dit soort uitspraken een bedrijf de afgrond in werken. Het vermogen van mensen om te kun....

Lees meer..

Interview met collega Dennis, werkvoorbereider WTB bij Unica

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we Dennis die momenteel werkzaam is als Werkvoorbereider WTB bij Unica. Hier is hij de schakel tussen de servicemonteurs en de ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign