030 - 2518995 info@interstep.nl
De ervaring van Marjan

De ervaring van Marjan

Eerste Indruk

Ik ben afgestudeerd als bewegingstechnoloog. Helaas is deze studie redelijk onbekend bij werkgevers. Hierdoor was het voor mij erg lastig om aan een baan te komen. Via LinkedIn kwam ik InterStep tegen en ik besloot een bericht te sturen. Ik kreeg nog dezelfde dag een enthousiaste reactie en kon meteen op gesprek komen.

Toen ik bij InterStep op gesprek kwam werd ik vriendelijk ontvangen en had ik vooral het idee dat ze echt geïnteresseerd in mij waren. Er werd gezocht naar mijn kernkwaliteiten en ik merkte dat ze mij verder wilde helpen.

Werkwijze

Na mijn eerste gesprek is er nog een tweede gesprek geweest om mij voor te bereiden op het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. We hebben een voorbeeldgesprek gedaan en deze ook deels in het Engels gevoerd. Veel mensen bij de opdrachtgever spreken namelijk Engels. Aangezien InterStep bekend was met de opdrachtgever hebben ze mij gerichte tips kunnen geven. Nadat ik had gesolliciteerd werd ik tot mijn verbazing nog dezelfde dag gebeld dat ik was aangenomen! Uiteindelijk ben ik binnen drie weken ben ik aan de slag gegaan. De procedure verliep veel sneller dan ik had verwacht. Ik zat al een tijdje thuis dus dit was erg prettig.

”Ik heb InterStep erg positief ervaren, omdat ze echt moeite hebben gedaan om me persoonlijk te leren kennen. Ze hebben naar me geluisterd en gezocht naar een baan die mij past.”

Contact met InterStep sindsdien

Eenmaal aan de slag was het fijn dat InterStep nog een aantal keren langskwam om te kijken hoe het ging. Tegenwoordig ben ik niet meer in dienst van InterStep, want ik ben overgegaan naar de opdrachtgever. Op de afdeling zijn ook nog drie andere mensen via InterStep geplaatst, aangezien zij nu ook een contract bij Fokker Elmo hebben gekregen houden we toch nog binding.

Tot slot

Ik heb InterStep erg positief ervaren, omdat ze echt moeite hebben gedaan om mij persoonlijk te leren kennen. Ze hebben naar me geluisterd en gezocht naar een baan die bij mij past.

Andere bevindingen lezen?

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign