030 - 2518995 info@interstep.nl
De ervaring van Gjalt

De ervaring van Gjalt

Eerste Indruk

Toen ik bij InterStep op gesprek ging wist ik alleen dat mijn vorige baan niet mijn droombaan was, maar wat dan wel? Omdat ik werkzoekende was had ik ook niet de tijd om hier lang over na te denken. Ik was dus erg blij dat InterStep de tijd heeft genomen een goed beeld van me te krijgen en de zoektocht voor een groot deel uit handen genomen heeft.

Werkwijze

Toen ik bij InterStep op gesprek ging wist ik alleen dat mijn vorige baan niet mijn droombaan was, maar wat dan wel? Samen gingen we op zoek naar een geschikte functie en hierbij werd de zoektocht vrijwel geheel uit handen genomen. InterStep stelde mij een baan voor waar ik zelf niet meteen aan had gedacht, maar die wel erg goed bij me paste. Het oorspronkelijke plan was dat ik een jaar in dienst zou blijven bij InterStep en daarna zou overgaan naar de opdrachtgever, maar uiteindelijk beviel het me zo goed dat ik bij InterStep ben gebleven. Hierdoor heb ik in het afgelopen jaar een mooie promotie kunnen maken.

”InterStep zie ik als een persoonlijke werkgever waarbij er aandacht is voor de mensen die in dienst zijn en waar wordt meegedacht over mijn loopbaan.”

Contact met InterStep sindsdien

Ik werk inmiddels al meer dan 3 jaar bij InterStep en het contact is altijd erg goed geweest. Zowel met mijn accountmanager als met andere InterStep collega´s en zelfs de directeur staat voor je klaar. Ik ben erg te spreken over de pro-actieve houding waarmee naar mijn ontwikkelingsbehoefte wordt gekeken. Op advies van InterStep heb ik afgelopen jaar een interessant coachingstraject doorlopen waar ik nog steeds dagelijks profijt van heb.

Tot slot

InterStep zie ik als een persoonlijke werkgever waarbij er aandacht is voor de mensen die in dienst zijn en waar wordt meegedacht over mijn loopbaan.

Andere ervaringen lezen?

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign