030 - 2518995 info@interstep.nl
Christian

Christian

Eerste Indruk

Op het moment dat ik werd benaderd door InterStep was ik nog niet op zoek naar een baan. Ik was werkzaam bij een bedrijf waar het erg slecht mee ging. Veel werving- en selectiebureaus waren hiervan op de hoogte en wisten mij en mijn collega’s goed te vinden. Uiteindelijk heb ik met 4 of 5 bedrijven gesproken en onder andere met InterStep een afspraak gemaakt.

Werkwijze

In het gesprek dat volgde werd ruim de tijd genomen en werd er vooral naar mijn verhaal geluisterd. Aan het einde van het gesprek heeft mijn contactpersoon bij InterStep een goede samenvatting van mijn verhaal gemaakt. Pas daarna kwamen er concrete functies op tafel.

Ik mocht op gesprek bij twee opdrachtgevers waar ik uitgebreid op werd voorbereid. Ik vond het erg prettig dat ik goed geïnformeerd op het gesprek kwam. Tijdens het gesprek met de directeur van mijn huidige organisatie was er direct een goede klik. Ook op basis van mijn werkervaring en achtergrond was er een goede match. InterStep gaf mij het gevoel dat je pas op gesprek bij een bedrijf gaat als je de juiste persoon voor de functie bent. Dan is de kans ook groter dat er een match ontstaat.

”InterStep heeft mij laten zien dat zij een stapje extra doen en dat het niet alleen blijft bij het doorschuiven van cv’s. Daarnaast hebben zij mij veel vertrouwen gegeven door zich direct aan me te binden met een contract.”

Contact met InterStep sindsdien

Ik ben inmiddels een jaar aan de slag bij Tebodin als leidinggevende van een jong team. Het team heeft behoefte aan iemand die de rust kan bewaren en daar ben ik goed in. Ik ben daarom nog steeds erg goed op mijn plek.

In het begin van mijn dienstverband heb ik nog veel contact gehad met InterStep, maar sinds ik over ben naar Tebodin over ben is dit niet meer nodig. Aangezien ik verantwoordelijke ben voor het aannemen van mensen heb ik daarover natuurlijk wel nog af en toe contact met InterStep.

Tot Slot

InterStep heeft mij laten zien dat zij een stapje extra doen en dat het niet alleen blijft bij het doorschuiven van cv’s. Tijdens het sollicitatie proces heb ik invloed gehad op mijn eigen CV wat ik erg fijn vond. Daarnaast hebben zij mij veel vertrouwen gegeven door zich direct aan mij te binden met een contract.

Andere bevindingen lezen?

Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign