030 - 2518995 info@interstep.nl
Donald Trump nieuwe president van Verenigde Staten

Donald Trump nieuwe president van Verenigde Staten

Donald Trump mag zichzelf de 45e president van de Verenigde Staten noemen. Na een overwinning op Wisconsin liet de Republikein Hillary Clinton steeds verder achter zich. In zijn overwinningsspeech roept hij op tot verbinding.

De verkiezing was een ware ‘nagelbijter’. Vooraf werd Clinton als de grote favoriet gezien, maar uiteindelijk wist zij in de zogenoemde ‘swing states’ niet genoeg stemmen binnen te halen.

‘Swing states’ gaan naar Trump

Vooral de winst in Florida was belangrijk voor Trumps uiteindelijke zege. Maar ook in Ohio, Michigan, Wisconsin en Pennsylvania, die vooraf werden gezien als staten waar Clinton de meeste kans zou hebben, ging de winst naar Trump. En dat had niemand aan zien komen, zegt correspondent Erik Mouthaan, zelfs in het Trump-kamp niet: “Behalve Donald J. Trump zelf.”

Overwinningsspeech

Trump sprak zijn aanhang toe bij zijn verkiezingshoofdkwartier in het Hilton-hotel in Midtown Manhattan, waar hij de verkiezingsoverwinning claimde. Hij beloofde een president te zullen zijn “voor álle Amerikanen”.

Volgens Trump heeft Clinton hem telefonisch gefeliciteerd met de overwinning. Eerder werd duidelijk dat Clinton haar aanhang op de verkiezingsavond niet meer zal toespreken.

Overig nieuws

Interview met collega Jasper: elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we ex-militair Jasper, die momenteel werkzaam is via InterStep als elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen.....

Lees meer..

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?....

Lees meer..

Zonder experimenten geen verandering

“Dat doen we op deze manier, omdat we dat al jaren zo doen”, “Dat hebben we al eerder geprobeerd, en dat werkte niet”, “Dit is het stappenplan wat we moeten volgen”. In deze tijd van disruptie kunnen dit soort uitspraken een bedrijf de afgrond in werken. Het vermogen van mensen om te kun....

Lees meer..

Interview met collega Dennis, werkvoorbereider WTB bij Unica

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we Dennis die momenteel werkzaam is als Werkvoorbereider WTB bij Unica. Hier is hij de schakel tussen de servicemonteurs en de ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign