030 - 2518995 info@interstep.nl
Maak kennis met de InterStep promobus en schrijf je in voor een geheel verzorgde lunch!

Maak kennis met de InterStep promobus en schrijf je in voor een geheel verzorgde lunch!

In de afgelopen maanden heeft InterStep zich verdiept in nieuwe middelen om te werken aan de naamsbekendheid van de organisatie. Middelen die ons onderscheiden van onze concurrenten en waarbij we uniek zijn in de manier van het ‘benaderen’ van onze diverse doelgroepen. Daarnaast zochten we in het kader van goed werkgeverschap een Marketing & Communicatietool waarbij onze collega’s ook geregeld in het zonnetje gezet kunnen worden.

InterStep promobus

Het resultaat van diverse brainstormsessies heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een eigen InterStep promotiebus, die opvalt en daarnaast ‘multi’ inzetbaar is. In april zijn we daarom op zoek gegaan naar een oude bus die we kunnen gebruiken voor verschillende Marketing & Communicatie doeleinden.

We kwamen een oude, uit 1987, Volkswagen LT bus tegen die jarenlang in Oostenrijk als brandweerauto dienst heeft gedaan en perfect aansluit op de wensen die we hebben.

Momenteel (begin juli) staat de bus bij de spuiter en wordt de knallende rode ‘brandweerkleur’ vervangen voor een witte kleur, de zwaailichten verwijderd en de kleine deukjes eruit gehaald. Aansluitend wordt de bus geheel ‘gewrapt’ in de bekende InterStep kleuren en laten we een interieurbouwer de bus aftimmeren en inrichten voor gebruik. Medio augustus moeten de werkzaamheden geheel afgerond zijn en moet de bus klaar zijn voor gebruik.

Natuurlijk willen we onze collega’s, die bij InterStep op de eerste plaats staan, als eerste kennis laten maken met dit nieuwe en unieke concept.

Buslunch

Een goede manier om onze collega’s met de bus kennis te maken en tevens een ideale vuurdoop is de buslunch!

Graag willen we je een lunch aanbieden op de locatie waar je aan het werk bent. Een keer niet voordat je naar je werk gaat je broodje smeren of in de kantine je dienblad vullen maar een gezonde lunch in de buitenlucht waarbij je bediend gaat worden door ons. Verse broodjes, heerlijk beleg, fruitsalades, gezonde sapjes en goede koffie voor jou en voor 5 van je collega’s. Wil jij dat wij bij je langskomen? Wil je jouw leidinggevende en/of gewaardeerde collega(‘s) eens trakteren op een luxe lunch? Meld je dan nu aan via onderstaand inschrijfformulier. Tussen 15 augustus en 1 oktober komen wij naar jou toe.

Voorwaarden:

  • Maximaal 6 personen
  • Opgeven middels onderstaand formulier
  • Tijd en datum in overleg
  • Inschrijven is alleen mogelijk voor werknemers van InterStep

 


Overig nieuws

Interview met collega Jasper: elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we ex-militair Jasper, die momenteel werkzaam is via InterStep als elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen.....

Lees meer..

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?....

Lees meer..

Zonder experimenten geen verandering

“Dat doen we op deze manier, omdat we dat al jaren zo doen”, “Dat hebben we al eerder geprobeerd, en dat werkte niet”, “Dit is het stappenplan wat we moeten volgen”. In deze tijd van disruptie kunnen dit soort uitspraken een bedrijf de afgrond in werken. Het vermogen van mensen om te kun....

Lees meer..

Interview met collega Dennis, werkvoorbereider WTB bij Unica

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we Dennis die momenteel werkzaam is als Werkvoorbereider WTB bij Unica. Hier is hij de schakel tussen de servicemonteurs en de ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign