030 - 2518995 info@interstep.nl
Brainport Industries presenteert zich op mondiale technologiebeurs

Brainport Industries presenteert zich op mondiale technologiebeurs

Brainport Industries en Nederlandse toeleveranciers hebben ook komend jaar een eigen paviljoen op de Hannover Messe (2017). Op de grootste technologiebeurs ter wereld, tonen ze onder andere innovatieve samenwerkingsprojecten van startups en hightechbedrijven.

De Hannover Messe vindt plaats van 24 tot en met 28 april. Het centrale thema van de Hannover Messe 2017 is Industrie 4.0 met als motto: Integrated Industry – Creating Value. Ze willen hiermee een Hotspot worden van de laatste technologische trends en ontwikkelingen. Net als voorgaande jaren komt er een Dutch Industrial Supply Paviljoen in hal 4 van de Hannover Messe. Op het paviljoen zullen onder andere startups, gespecialiseerde toeleveranciers, system suppliers en hard- en softwareleveranciers staan.

Voorbereiding

Vanwege de enorme omvang van de beurs, oriënteren bezoekers zich ruim van tevoren om efficiënt en gericht bedrijven te bezoeken. Daarom wordt er op tijd gestart met de werving van geïnteresseerde bedrijven zodat zij zich optimaal kunnen profileren. Dit wordt gedaan zowel via de kanalen van de Deutsche Messe als via de Nederlandse mediacampagne.

Internationale profilering

De organisatie is in handen van: Brainport Industries, Holland Innovative, Mikrocentrum, Koninklijke Metaalunie en NEVAT in samenwerking met Hannover Consultancy en de ministeries van Economische en Buitenlandse Zaken. Met een tactvolle mediacampagne en een interessant lezingprogramma willen de samenwerkende organisaties meer internationale bezoekers trekken, om de Nederlandse maakindustrie nog beter op de kaart te zetten.

Grootste technologiebeurs

De Hannover Messe trekt ieder jaar ruim 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen. In 2016 bood de technologiebeurs ruimte aan 5200 exposanten uit 75 landen. Het evenement heeft een internationale uitstraling, niet alleen richting het Duitse Bedrijfsleven, maar ook naar internationale vakpers, media, politici en opinieleiders. Elk jaar kiest de beurs één partnerland dat extra in de spotlights staat. In eerdere jaren waren dat onder meer Rusland, China, Nederland en Amerika. Deze keer is polen aan de beurt.

Inschrijven voor het Dutch Industrial Supply Paviljoen kan tot 9 januari 2017 via de website www.dutchindustrialsupply.nl.

Overig nieuws

Interview met collega Jasper: elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we ex-militair Jasper, die momenteel werkzaam is via InterStep als elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen.....

Lees meer..

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?....

Lees meer..

Zonder experimenten geen verandering

“Dat doen we op deze manier, omdat we dat al jaren zo doen”, “Dat hebben we al eerder geprobeerd, en dat werkte niet”, “Dit is het stappenplan wat we moeten volgen”. In deze tijd van disruptie kunnen dit soort uitspraken een bedrijf de afgrond in werken. Het vermogen van mensen om te kun....

Lees meer..

Interview met collega Dennis, werkvoorbereider WTB bij Unica

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we Dennis die momenteel werkzaam is als Werkvoorbereider WTB bij Unica. Hier is hij de schakel tussen de servicemonteurs en de ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign