030 - 2518995 info@interstep.nl
BIM Modelleur Werktuigbouwkunde – Utrecht – Zuid-Holland – Noord-Holland – Noord-Brabant – Gelderland

BIM Modelleur Werktuigbouwkunde – Utrecht – Zuid-Holland – Noord-Holland – Noord-Brabant – Gelderland

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Functie

Voor ons team in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland zijn wij op zoek naar een BIM modelleur die ervaring heeft met het ontwerpen van gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties. Als BIM modelleur voer je zelfstandig projectmatige ontwerp- en tekenwerkzaamheden uit met behulp van BIM software. Jouw uitdaging is om ervoor te zorgen dat de klant een realistisch 3D beeld krijgt van complexe projecten binnen de utiliteit.

Je houdt je onder andere bezig met het verzamelen van informatie ten behoeve van het samenstellen van het model. Daarnaast modelleer je de installaties binnen de verschillende fases van het virtuele bouwproces. Je ontwerpt, veelal in samenwerking met een engineer de elektrotechnische installaties, selecteert de juiste componenten en plaatst de apparatuur van de installaties in het model. Waar nodig modelleer je ook niet bestaande producten in BIM. Je legt je installatie vast in het BIM teken-/engineeringsysteem en beheert en archiveert de tekeningenbestanden. Daarbij pleeg je veelvuldig overleg met alle betrokken partijen en maak je heldere afspraken. Je bent een verbindende factor tussen de klant en het projectteam en je weet als geen ander mee te denken in klantgerichte en haalbare oplossingen die opdrachtgevers kunnen overtuigen.

Als ervaren BIM modelleur ben je in staat om processen en werkmethodes te implementeren bij je nieuwe opdrachtgever en deel je actief je kennis met je collega’s.

Functie eisen

• Opleiding: MTS/ HTS Werktuigbouwkunde eventueel aangevuld met MIT/HIT

• Ervaring als BIM Modelleur en met Revit

• Eventueel in het bezit van Revit MEP diploma

• In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA certificaat

• Kennis en werkervaring met projectmatig werken

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dave Tak op via 06-42583992 of d.tak@interstep.nl daarnaast zijn wij te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign