030 - 2518995 info@interstep.nl
Additive Industries wint 3D-printing award

Additive Industries wint 3D-printing award

Het in Eindhoven gevestigde bedrijf: Additive Industries heeft in California de award voor beste innovatie in 3D-printing gewonnen.

Additive Industries kreeg de prijs op de IDTechEx Show! In Santa Clara voor zijn industriële additive manufacturing systeem MetalFAB1.

Jon Harrop een analist van een wereldwijd consultancybureau gespecialiseerd in opkomende technologieën, motiveert de keuze van de jury: “De modulaire architectuur van de MetalFAB1 stelt gebruikers in staat om hun productieprocessen snel op te schalen naar een industrieel niveau. Dit verlaagt de drempels om in te stappen én verlengt de levensduur. Leveringen aan de lucht- en ruimtevaartindustrie laten zien dat dit product een meerwaarde heeft voor de grootste markten in additive manufacturing.”

Additive Industries is erg blij met de prijs. Het zal de komst van industriële 3D-printing systemen van het Eindhovense bedrijf naar de Amerikaanse markt stimuleren. Deze internationale erkenning levert wederom het bewijs dat Brainport een van de wereldwijde koplopers is op het gebied van deze hoogwaardige productietechniek.

Meer dan 3200 bezoekers waren aanwezig op de IDTechEX Show! Op de openingsdag was een award show waarbij de belangrijkste innovaties in nieuwe technologieën een prijs kregen. Behalve de ‘Best development in 3D printing’ award, waren er ook prijzen te winnen in categorieën als elektrische voertuigen, energy harvesting en Internet of Things.

Overig nieuws

Interview met collega Jasper: elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we ex-militair Jasper, die momenteel werkzaam is via InterStep als elektrotechnisch werkvoorbereider bij Aspen.....

Lees meer..

Krijg jij als techneut wat je verdient?

Een baan in de techniek is fijn als je goed op je plek zit, maar voel jij je gewaardeerd bij je huidige werkgever?....

Lees meer..

Zonder experimenten geen verandering

“Dat doen we op deze manier, omdat we dat al jaren zo doen”, “Dat hebben we al eerder geprobeerd, en dat werkte niet”, “Dit is het stappenplan wat we moeten volgen”. In deze tijd van disruptie kunnen dit soort uitspraken een bedrijf de afgrond in werken. Het vermogen van mensen om te kun....

Lees meer..

Interview met collega Dennis, werkvoorbereider WTB bij Unica

Wij gaan regelmatig op projectbezoek bij onze collega’s om persoonlijk contact te houden. Daarnaast willen we ook graag meer van ze te weten komen. Deze maand interviewde we Dennis die momenteel werkzaam is als Werkvoorbereider WTB bij Unica. Hier is hij de schakel tussen de servicemonteurs en de ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign